Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45150
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОвчаренко, Ю. А.-
dc.contributor.authorБілоус, В. О.-
dc.date.accessioned2024-01-09T15:03:20Z-
dc.date.available2024-01-09T15:03:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБілоус В. О. Оцінка персоналу: сучасні методи, принципи та завдання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Овчаренко Ю. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 278.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45150-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінка персоналу: сучасні методи, принципи та завданняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_278-278.pdf154.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.