Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999
Назва: Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів
Автори: Пісна, Л. А.
Науковий керівник : Мітяєва, Т. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пісна Л. А. Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мітяєва Т. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 267.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_2_267-267.pdf152.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.