Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999
Title: | Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів |
Authors: | Пісна, Л. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мітяєва, Т. Л. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пісна Л. А. Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мітяєва Т. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 267. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_2_267-267.pdf | 152.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.