Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999
Название: Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів
Авторы: Пісна, Л. А.
Научный руководитель: Мітяєва, Т. Л.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пісна Л. А. Концептуаліз ація процесу сегментув ання ринку з урахуванням потреб спожив ачів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мітяєва Т. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 267.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/44999
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_2_267-267.pdf152.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.