Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Назва: | Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації |
Автори: | Торяник, О. І. Дьяков, О. Г. Некрасова, А. Ю. |
Ключові слова: | спін-спінова релаксація;гліцерин;водяні розчини гліцерину;молекулярна рухливість |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної
системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу
спін-спінової релаксації. The researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (16) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_39.pdf | 308.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.