Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Title: Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації
Authors: Торяник, О. І.
Дьяков, О. Г.
Некрасова, А. Ю.
Keywords: спін-спінова релаксація;гліцерин;водяні розчини гліцерину;молекулярна рухливість
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248.
Abstract: Проведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації.
The researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_39.pdf308.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.