Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Некрасова, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-08T19:52:00Z | - |
dc.date.available | 2022-08-08T19:52:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. | uk_UA |
dc.description.abstract | The researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | спін-спінова релаксація | uk_UA |
dc.subject | гліцерин | uk_UA |
dc.subject | водяні розчини гліцерину | uk_UA |
dc.subject | молекулярна рухливість | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_39.pdf | 308.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.