Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorНекрасова, А. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-08T19:52:00Z-
dc.date.available2022-08-08T19:52:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТоряник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480-
dc.description.abstractПроведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації.uk_UA
dc.description.abstractThe researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectспін-спінова релаксаціяuk_UA
dc.subjectгліцеринuk_UA
dc.subjectводяні розчини гліцеринуuk_UA
dc.subjectмолекулярна рухливістьuk_UA
dc.titleДослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_39.pdf308.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.