Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Название: Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації
Авторы: Торяник, О. І.
Дьяков, О. Г.
Некрасова, А. Ю.
Ключевые слова: спін-спінова релаксація;гліцерин;водяні розчини гліцерину;молекулярна рухливість
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Торяник О. І., Дьяков О. Г., Некрасова А. Ю. Дослідження впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 243-248.
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системи для визначення впливу молекулярної рухливості на вимірювання часу спін-спінової релаксації.
The researches of glycerin water solutions as model system for find out the influence of molecular mobility on measuring of the spin-spin relaxation time were conducted.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4480
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_39.pdf308.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.