Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43325
Назва: Особливості розрахунку тривалості заморожування харчових продуктів з неоднорідною багатошаровою структурою
Автори: Ширкєєва, Т. Є.
Науковий керівник : Петренко, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ширкєєва Т. Є. Особливості розрахунку тривалості заморожування харчових продуктів з неоднорідною багатошаровою структурою. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 260.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43325
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_260.pdf835.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.