Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43325
Название: Особливості розрахунку тривалості заморожування харчових продуктів з неоднорідною багатошаровою структурою
Авторы: Ширкєєва, Т. Є.
Научный руководитель: Петренко, О. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ширкєєва Т. Є. Особливості розрахунку тривалості заморожування харчових продуктів з неоднорідною багатошаровою структурою. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Петренко О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 260.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43325
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_260.pdf835.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.