Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43291
Название: Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах
Авторы: Баган, Д. О.
Хлопова, А. С.
Научный руководитель: Торяник, Д. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Баган Д. О., Хлопова А. С. Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 228.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43291
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_228.pdf747.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.