Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43291
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Торяник, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Баган, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Хлопова, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-08T08:47:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-08T08:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Баган Д. О., Хлопова А. С. Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Торяник Д. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 228. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43291 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Визначення фізичних властивостей суміші в технологічних процесах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_228.pdf | 747.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.