Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229
Назва: | Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти |
Автори: | Чорненький, Є. М. Мельник, М. І. Краснокутська, А. Ю. Літкевич, Н. В. |
Науковий керівник : | Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Чорненький Є. М., Мельник М. І., Краснокутська А. Ю., Літкевич Н. В. Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 222. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_222.pdf | 738.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.