Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229
Назва: Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти
Автори: Чорненький, Є. М.
Мельник, М. І.
Краснокутська, А. Ю.
Літкевич, Н. В.
Науковий керівник : Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чорненький Є. М., Мельник М. І., Краснокутська А. Ю., Літкевич Н. В. Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 222.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_222.pdf738.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.