Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229
Название: | Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти |
Авторы: | Чорненький, Є. М. Мельник, М. І. Краснокутська, А. Ю. Літкевич, Н. В. |
Научный руководитель: | Загорулько, О. Є. Загорулько, А. М. Касабова, К. Р. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Чорненький Є. М., Мельник М. І., Краснокутська А. Ю., Літкевич Н. В. Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 222. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_222.pdf | 738.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.