Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.advisor | Касабова, К. Р. | - |
dc.contributor.author | Чорненький, Є. М. | - |
dc.contributor.author | Мельник, М. І. | - |
dc.contributor.author | Краснокутська, А. Ю. | - |
dc.contributor.author | Літкевич, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-07T13:13:56Z | - |
dc.date.available | 2023-12-07T13:13:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Чорненький Є. М., Мельник М. І., Краснокутська А. Ю., Літкевич Н. В. Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 222. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43229 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва зефіру з додаванням розробленої плодоовочевої пасти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_222.pdf | 738.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.