Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43208
Назва: Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока
Автори: Колеснік, О. П.
Науковий керівник : Ковальов, О. О
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колеснік О. П. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ковальов О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 201.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43208
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_201.pdf738.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.