Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43208
Название: Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока
Авторы: Колеснік, О. П.
Научный руководитель: Ковальов, О. О
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колеснік О. П. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ковальов О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 201.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43208
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_201.pdf738.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.