Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Назва: Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків)
Автори: Doe, Daniel Boye
Науковий керівник : Dmytrevskyi, D.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Doe D. B. Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Dmytrevskyi D. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181.
Короткий огляд (реферат): За останні десятиріччя у світі набуло розповсюдження виробництво концентрованих плодово-ягідних соків. З метою підвищення споживчих властивостей фруктових та овочевих соків використовуються такі процеси, як освітлення та фільтрування. Мембранні методи вважаються передовими у виробництві й широко використовуються для очищення соків, а також для їх концентрування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_181.pdf738.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.