Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Назва: | Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків) |
Автори: | Doe, Daniel Boye |
Науковий керівник : | Dmytrevskyi, D. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Doe D. B. Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Dmytrevskyi D. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181. |
Короткий огляд (реферат): | За останні десятиріччя у світі набуло розповсюдження виробництво концентрованих плодово-ягідних соків. З метою підвищення споживчих властивостей фруктових та овочевих соків використовуються такі процеси, як освітлення та фільтрування. Мембранні методи вважаються передовими у виробництві й широко використовуються для очищення соків, а також для їх концентрування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_181.pdf | 738.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.