Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Dmytrevskyi, D. | - |
dc.contributor.author | Doe, Daniel Boye | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-05T08:54:17Z | - |
dc.date.available | 2023-12-05T08:54:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Doe D. B. Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Dmytrevskyi D. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072 | - |
dc.description.abstract | За останні десятиріччя у світі набуло розповсюдження виробництво концентрованих плодово-ягідних соків. З метою підвищення споживчих властивостей фруктових та овочевих соків використовуються такі процеси, як освітлення та фільтрування. Мембранні методи вважаються передовими у виробництві й широко використовуються для очищення соків, а також для їх концентрування. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_181.pdf | 738.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.