Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Название: | Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків) |
Авторы: | Doe, Daniel Boye |
Научный руководитель: | Dmytrevskyi, D. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Doe D. B. Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Dmytrevskyi D. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181. |
Краткий осмотр (реферат): | За останні десятиріччя у світі набуло розповсюдження виробництво концентрованих плодово-ягідних соків. З метою підвищення споживчих властивостей фруктових та овочевих соків використовуються такі процеси, як освітлення та фільтрування. Мембранні методи вважаються передовими у виробництві й широко використовуються для очищення соків, а також для їх концентрування. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_181.pdf | 738.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.