Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072
Title: | Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків) |
Authors: | Doe, Daniel Boye |
metadata.dc.contributor.advisor: | Dmytrevskyi, D. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Doe D. B. Membrane juice processing equipment (Обладнання для мембранної переробки соків). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Dmytrevskyi D. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181. |
Abstract: | За останні десятиріччя у світі набуло розповсюдження виробництво концентрованих плодово-ягідних соків. З метою підвищення споживчих властивостей фруктових та овочевих соків використовуються такі процеси, як освітлення та фільтрування. Мембранні методи вважаються передовими у виробництві й широко використовуються для очищення соків, а також для їх концентрування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43072 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_181.pdf | 738.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.