Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43063
Назва: Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування
Автори: Кучкурда, З. Ю.
Науковий керівник : Лісніченко, О. О
Соколова, Є. Б.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кучкурда З. Ю. Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Лісніченко О. О., Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43063
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_173.pdf709.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.