Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛісніченко, О. О-
dc.contributor.advisorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorКучкурда, З. Ю.-
dc.date.accessioned2023-12-05T08:34:49Z-
dc.date.available2023-12-05T08:34:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКучкурда З. Ю. Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Лісніченко О. О., Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 173.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43063-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні показники придатності рослинної сировини до заморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_173.pdf709.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.