Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43063
Название: Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування
Авторы: Кучкурда, З. Ю.
Научный руководитель: Лісніченко, О. О
Соколова, Є. Б.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кучкурда З. Ю. Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Лісніченко О. О., Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 173.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43063
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_173.pdf709.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.