Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/43063
Title: Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування
Authors: Кучкурда, З. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Лісніченко, О. О
Соколова, Є. Б.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кучкурда З. Ю. Основні показники придатності рослинної сировини до заморожування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Лісніченко О. О., Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 173.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/43063
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_173.pdf709.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.