Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269
Назва: Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів
Автори: Добровольська, О. В.
Ключові слова: робота студентів;ефективність;дослідницька діяльність
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 337-343.
Короткий огляд (реферат): Показано, що дослідницьку роботу студентів під час їх хімічної підготовки в загальному вигляді можна подати у вигляді діяльнісної моделі, що складається з п’яти етапів. Визначено ті ІКТ, використання яких сприятиме підвищенню ефективності роботи студентів на кожному етапі виконання дослідницьких завдань.
It is shown that research students during their chemical training in general can be represented as activity-model consisting of five stages. Those defined ICT use which will improve the efficiency of students at each stage of the research tasks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__50.pdf250.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.