Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T16:33:13Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T16:33:13Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 337-343. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269 | - |
dc.description.abstract | Показано, що дослідницьку роботу студентів під час їх хімічної підготовки в загальному вигляді можна подати у вигляді діяльнісної моделі, що складається з п’яти етапів. Визначено ті ІКТ, використання яких сприятиме підвищенню ефективності роботи студентів на кожному етапі виконання дослідницьких завдань. | uk_UA |
dc.description.abstract | It is shown that research students during their chemical training in general can be represented as activity-model consisting of five stages. Those defined ICT use which will improve the efficiency of students at each stage of the research tasks. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | робота студентів | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | дослідницька діяльність | uk_UA |
dc.title | Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__50.pdf | 250.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.