Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269
Название: Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів
Авторы: Добровольська, О. В.
Ключевые слова: робота студентів;ефективність;дослідницька діяльність
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 337-343.
Краткий осмотр (реферат): Показано, що дослідницьку роботу студентів під час їх хімічної підготовки в загальному вигляді можна подати у вигляді діяльнісної моделі, що складається з п’яти етапів. Визначено ті ІКТ, використання яких сприятиме підвищенню ефективності роботи студентів на кожному етапі виконання дослідницьких завдань.
It is shown that research students during their chemical training in general can be represented as activity-model consisting of five stages. Those defined ICT use which will improve the efficiency of students at each stage of the research tasks.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4269
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__50.pdf250.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.