Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266
Название: | Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова |
Авторы: | Сорокіна, С. В. Афанасьєва, В. А. Ліфанова, Д. В. |
Ключевые слова: | спреди;солодковершкові спреди;товарознавча характеристика |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Ліфанова Д. В. Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 322-328. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто загальну товарознавчу характеристику п'яти зразків
солодковершкових спредів різних виробників. Проведено аналіз виробництва
даного виду продукту на території України. Встановлено, що лише один
зразок відповідає вимогам НД щодо маркування, органолептичних та фізико-хімічних показників. Considered overall commodity characteristics of five samples Sweet spreads from different manufacturers. The analysis of this type of product in Ukraine. Found that only one sample meets Sun labeling, sensory and physico-chemical characteristics. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__48.pdf | 275.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.