Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва, В. А. | - |
dc.contributor.author | Ліфанова, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T16:17:29Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T16:17:29Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Ліфанова Д. В. Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 322-328. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто загальну товарознавчу характеристику п'яти зразків солодковершкових спредів різних виробників. Проведено аналіз виробництва даного виду продукту на території України. Встановлено, що лише один зразок відповідає вимогам НД щодо маркування, органолептичних та фізико-хімічних показників. | uk_UA |
dc.description.abstract | Considered overall commodity characteristics of five samples Sweet spreads from different manufacturers. The analysis of this type of product in Ukraine. Found that only one sample meets Sun labeling, sensory and physico-chemical characteristics. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | спреди | uk_UA |
dc.subject | солодковершкові спреди | uk_UA |
dc.subject | товарознавча характеристика | uk_UA |
dc.title | Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__48.pdf | 275.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.