Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, В. А.-
dc.contributor.authorЛіфанова, Д. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T16:17:29Z-
dc.date.available2022-08-04T16:17:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Ліфанова Д. В. Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 322-328.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4266-
dc.description.abstractРозглянуто загальну товарознавчу характеристику п'яти зразків солодковершкових спредів різних виробників. Проведено аналіз виробництва даного виду продукту на території України. Встановлено, що лише один зразок відповідає вимогам НД щодо маркування, органолептичних та фізико-хімічних показників.uk_UA
dc.description.abstractConsidered overall commodity characteristics of five samples Sweet spreads from different manufacturers. The analysis of this type of product in Ukraine. Found that only one sample meets Sun labeling, sensory and physico-chemical characteristics.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectсолодковершкові спредиuk_UA
dc.subjectтоварознавча характеристикаuk_UA
dc.titleТоварознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__48.pdf275.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.