Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Название: Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот
Авторы: Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Ключевые слова: математичну модель;«Буше»;вітаміни групи В;бісквіти
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 294-302.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета MathCAD.
Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake bouchee with maximum possible amount of B-group vitamins and optimal amino acids content is developed. Optimization of the ingredients’ content of cake by means of symplex method and MathCAD program is achieved.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(1)__44.pdf393.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.