Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Название: | Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот |
Авторы: | Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. |
Ключевые слова: | математичну модель;«Буше»;вітаміни групи В;бісквіти |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 294-302. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі
бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і
збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію
рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета
MathCAD. Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake bouchee with maximum possible amount of B-group vitamins and optimal amino acids content is developed. Optimization of the ingredients’ content of cake by means of symplex method and MathCAD program is achieved. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__44.pdf | 393.51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.