Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Title: | Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот |
Authors: | Крутовий, Ж. А. Запаренко, Г. В. |
Keywords: | математичну модель;«Буше»;вітаміни групи В;бісквіти |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 294-302. |
Abstract: | Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі
бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і
збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію
рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета
MathCAD. Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake bouchee with maximum possible amount of B-group vitamins and optimal amino acids content is developed. Optimization of the ingredients’ content of cake by means of symplex method and MathCAD program is achieved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__44.pdf | 393.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.