Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T15:47:30Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T15:47:30Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 294-302. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261 | - |
dc.description.abstract | Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета MathCAD. | uk_UA |
dc.description.abstract | Mathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake bouchee with maximum possible amount of B-group vitamins and optimal amino acids content is developed. Optimization of the ingredients’ content of cake by means of symplex method and MathCAD program is achieved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | математичну модель | uk_UA |
dc.subject | «Буше» | uk_UA |
dc.subject | вітаміни групи В | uk_UA |
dc.subject | бісквіти | uk_UA |
dc.title | Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__44.pdf | 393.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.