Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T15:47:30Z-
dc.date.available2022-08-04T15:47:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 294-302.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4261-
dc.description.abstractРозроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета MathCAD.uk_UA
dc.description.abstractMathematical model of the ingredients’ content in the formation of cake bouchee with maximum possible amount of B-group vitamins and optimal amino acids content is developed. Optimization of the ingredients’ content of cake by means of symplex method and MathCAD program is achieved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectматематичну модельuk_UA
dc.subject«Буше»uk_UA
dc.subjectвітаміни групи Вuk_UA
dc.subjectбісквітиuk_UA
dc.titleМатематична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__44.pdf393.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.