Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4249
Назва: | Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції |
Автори: | Гасай, Є. Л. |
Ключові слова: | рибної продукція;фальсифікація;заморожена риба;кріоскопічний метод |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гасай Є. Л. Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 263-270. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто існуючі способи фальсифікації рибної продукції та
проблеми, пов’язані з її виявленням і контролем. Запропоновано та
експериментально апробовано кріоскопічний метод для виявлення
фальсифікованої рибної продукції. Considered the existing methods of falsification of fishery products and the problems associated with its detection and control. Proposed and experimentally tested cryoscopic method to detect fake fishery products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4249 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__41.pdf | 273.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.