Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4249
Название: | Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції |
Авторы: | Гасай, Є. Л. |
Ключевые слова: | рибної продукція;фальсифікація;заморожена риба;кріоскопічний метод |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Гасай Є. Л. Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 263-270. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто існуючі способи фальсифікації рибної продукції та
проблеми, пов’язані з її виявленням і контролем. Запропоновано та
експериментально апробовано кріоскопічний метод для виявлення
фальсифікованої рибної продукції. Considered the existing methods of falsification of fishery products and the problems associated with its detection and control. Proposed and experimentally tested cryoscopic method to detect fake fishery products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4249 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__41.pdf | 273.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.