Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Назва: Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами
Автори: Погребняк, В. Г.
Перкун, І. В.
Погребняк, А. В.
Ключові слова: яблучний сік;освітлення;очищення;гідродинамічно-активовані флокулянти;очищення від важких металів;флокулянти
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241.
Короткий огляд (реферат): Здійснено експериментальні дослідження перспективного напряму підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів.
In the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__36.pdf300.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.