Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Название: | Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами |
Авторы: | Погребняк, В. Г. Перкун, І. В. Погребняк, А. В. |
Ключевые слова: | яблучний сік;освітлення;очищення;гідродинамічно-активовані флокулянти;очищення від важких металів;флокулянти |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241. |
Краткий осмотр (реферат): | Здійснено експериментальні дослідження перспективного напряму
підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і
очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів. In the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__36.pdf | 300.79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.