Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погребняк, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Перкун, І. В. | - |
dc.contributor.author | Погребняк, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-04T12:43:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-04T12:43:28Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236 | - |
dc.description.abstract | Здійснено експериментальні дослідження перспективного напряму підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | освітлення | uk_UA |
dc.subject | очищення | uk_UA |
dc.subject | гідродинамічно-активовані флокулянти | uk_UA |
dc.subject | очищення від важких металів | uk_UA |
dc.subject | флокулянти | uk_UA |
dc.title | Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__36.pdf | 300.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.