Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4236
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогребняк, В. Г.-
dc.contributor.authorПеркун, І. В.-
dc.contributor.authorПогребняк, А. В.-
dc.date.accessioned2022-08-04T12:43:28Z-
dc.date.available2022-08-04T12:43:28Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПогребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 232-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4236-
dc.description.abstractЗдійснено експериментальні дослідження перспективного напряму підвищення безпеки та якості яблучного соку в процесі його освітлення і очищення за допомогою гідродинамічно-активованих флокулянтів.uk_UA
dc.description.abstractIn the work it is carried out experimental studies of the promising trends of increase in the consumer properties, quality and safety of apple juice by its clarification and cleaning by the hydrodynamic-activated flocculants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectосвітленняuk_UA
dc.subjectочищенняuk_UA
dc.subjectгідродинамічно-активовані флокулянтиuk_UA
dc.subjectочищення від важких металівuk_UA
dc.subjectфлокулянтиuk_UA
dc.titleОчищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__36.pdf300.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.