Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Назва: Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів
Автори: Макар, Л. О.
Науковий керівник : Дудник, К. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Макар Л. О. Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 108.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_108.pdf725.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.