Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДудник, К. В.-
dc.contributor.authorМакар, Л. О.-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:06:20Z-
dc.date.available2023-11-15T07:06:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМакар Л. О. Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_108.pdf725.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.