Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Макар, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T07:06:20Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T07:06:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Макар Л. О. Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_108.pdf | 725.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.