Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Название: Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів
Авторы: Макар, Л. О.
Научный руководитель: Дудник, К. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Макар Л. О. Вплив кріогенного заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на вміст БАР під час отримання оздоровчих продуктів із пряних овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 108.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42250
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_108.pdf725.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.