Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42174
Назва: Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетів
Автори: Кісіль, М. О.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кісіль М. О. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42174
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_101.pdf727.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.