Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorКісіль, М. О.-
dc.date.accessioned2023-11-14T09:52:52Z-
dc.date.available2023-11-14T09:52:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКісіль М. О. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 101.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42174-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_101.pdf727.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.