Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42174
Title: Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетів
Authors: Кісіль, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В. В.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кісіль М. О. Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування на каротиновмісні ягоди під час отримання наносорбетів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 101.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42174
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_101.pdf727.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.