Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42162
Название: Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хрону
Авторы: Бутко, Ю. О.
Научный руководитель: Дудник, К. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бутко Ю. О. Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хрону. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 90-91.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42162
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_90-91.pdf733.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.