Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42162
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дудник, К. В. | - |
dc.contributor.author | Бутко, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T09:33:02Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T09:33:02Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бутко Ю. О. Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хрону. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дудник К. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 90-91. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42162 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вивчення якості сирних закусочних паст із використанням кріопюре з часнику, селери та хрону | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_90-91.pdf | 733.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.