Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42014
Title: Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії
Authors: Пузик, Д. С.
Сапсай, В. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пузик Д. С., Сапсай В. І. Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42014
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_64.pdf709.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.