Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorПузик, Д. С.-
dc.contributor.authorСапсай, В. І.-
dc.date.accessioned2023-11-08T07:54:29Z-
dc.date.available2023-11-08T07:54:29Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПузик Д. С., Сапсай В. І. Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42014-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсіїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_64.pdf709.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.