Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42014
Название: Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії
Авторы: Пузик, Д. С.
Сапсай, В. І.
Научный руководитель: Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пузик Д. С., Сапсай В. І. Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 64.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42014
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_64.pdf709.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.