Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42014
Title: | Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії |
Authors: | Пузик, Д. С. Сапсай, В. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дроменко, О. Б. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пузик Д. С., Сапсай В. І. Розробка технології білково-вуглеводно-жирової емульсії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 64. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42014 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_64.pdf | 709.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.